AFSÜ Eczacılık Fakültesi personeli, AFSÜ Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü (BYHK) tarafından verilen Resmi Görgü Kuralları (Protokol) eğitimini aldı. Mavi Salon’da gerçekleşen eğitime Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Sarıkürkcü, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz ile fakültenin akademik ve idari personeli katıldı.

N2 A1486

BYHK’den Öğr. Gör. Ceyda Karaman ve Öğr. Gör. Nesrin Gülcü tarafından verilen eğitimde protokol kurallarının genel özellikleri, karşılama ve uğurlama esasları, makamda davranış kuralları, ast-üst ilişkilerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, giyim, hitap ve üslup, selamlaşa ve tokalaşma, tanıtma ve tanıştırma, telefonda konuşma gibi konularda dikkat edilmesi gereken temel konular ele alındı.

Afyon’da jandarma tacirlere dur dedi! Afyon’da jandarma tacirlere dur dedi!

N2 A1491

Rektörlük veya fakülte ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde dikkat edilmesi gereken noktalar, kurum içi protokol düzeni, programlarda oturma düzeni, etkinlik organizasyonunda karşılaşılan sorunlar ve bunlara yönelik çözüm önerileri de tartışıldı. Eğitim, katılımcılara sertifika takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

N2 A1508N2 A1541N2 A1527

Kaynak: FATMA SEDA CAN