Olaylı geçen CHP Merkez İlçe Kongresinin ardından yan yana gelen CHP Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz ile Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal arasında buzların eridiği dikkatlerden kaçmadı. Gerek Parti Meclis Üyesi Görgöz, gerekse Belediye Başkan Adayı Köksal, seçim çalışmaları boyunca el ele, kol kola bir seçim süreci geçireceklerini söylediler. 

Sel faciası, 15 ölü! Sel faciası, 15 ölü!

SEÇİMİ AÇIK BİR FAKLA KAZANACAĞIZ 

“Parti içerisinde yarışırız, parti içerisinde tartışırız o yarış bittiğinde her zaman kol kola çıkmasını biliriz” diyen Görgöz, “Kongreler geçmişte kaldı. Parti Meclis Üyesi olarak Burcu Köksal’ı Genel Başkanıma özellikle Belediye Başkan Adayı olmasını istediğimi belirten bir PM Üyesiyim. İlimizde karşılığı olan şeker fabrikasındaki sorunlara, şeker fabrikaların kapatılmasına, Afyonkarahisar’ımızın tüm sorunlarına ve vatandaşlara dokunan bu emeğin karşılığında mutlaka Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını hak eden bir isimdir. O nedenle söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Biz önce ülkemizi, Afyon’umuzu düşünürüz, Afyonkarahisar’ımızın değerlerine sahip çıkarız elbette birlikteyiz, beraberiz. El ele kol kolayız sonuna kadar. Seçimi açık bir farkla kazanacağız” dedi. 


ESKİ İL BAŞKANLARIMIZIN DESTEĞİ İLE OLUŞTU

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal ise,  “CHP diğer partilerden farklıdır. İçerde kongrelerde beldelerden ilçelerde başlar. Büyük Kurultaya kadar bu sürer. Herkes her istediğini destekler. Ancak. Sonuçta sandıktan çıktıktan sonra verilen karara herkes saygı duyar kabullenir. Esas mücadeleyi dışarıda sürdürür. Biz yıllardır bunu yapıyoruz. Bugün aday olmamda hem kamuoyunda ve Afyonkarahisarlı vatandaşımızın desteği ve isteği arkasından il örgütümüzün, merkez ilçe örgütümüzün, eski İl Başkanlarımızın isteği ve desteği ile oluştu. CHP’den herkesten böyle bir destek gördüm. Bunun içinde kendilerine teşekkür ediyorum. Biz hep birlikte el ele kol kola Afyonkarahisar’a sosyal belediyeciliği getireceğiz. Belediyecilik nasıl yapılır, bir kent nasıl güzelleşir, değişir, nasıl iyi yönetilir bunu hep birlikte göstereceğiz” diye konuştu.

Kaynak: GAMZE KOÇAK