Akbank, çalışanlara ve emeklilere özel sağladığı 70.000 TL’lik kredi imkanıyla maddi sıkıntı içinde olan vatandaşlarımıza kolaylık sağlamayı hedefliyor. Bu finansman imkânı, çalışanların ve emeklilerin acil ihtiyaçlarını karşılamalarına ve hayallerini gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor.

Bu özel finansman fırsatından yararlanmak isteyenler için başvuru süreci başlatıldı. Akbank’ın internet sitesine giriş yaptıktan sonra veya size en yakın olan Akbank’ın şubesine başvurarak başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvuru formunda ise kişisel ve iletişim bilgilerinizi eksiksiz ve doğru doldurmanız önemlidir.

Kayıtlı genç kadın çiftçi sayısı 10 yılda kaç katına çıktı? Kayıtlı genç kadın çiftçi sayısı 10 yılda kaç katına çıktı?

Kredi koşulları arasında emekli maaşı almak, belirli bir yaş sınırına ulaşmak ve düzenli gelir sahibi olmak yer alıyor. Ayrıca kredi notunuzun belli bir seviyenin üstünde olması gerekmektedir.

Bu seçenek çalışan ve emeklilerin en acil ihtiyaçlarını karşılamalarına ve maddi olarak rahatlamalarına şmkan sağlıyor. Akbank’ın bu girişimi, maddi sıkıntı yaşayan pek çok kişiye önemli bir destek sağlayacak. 

Kaynak: SEDA CAN