Emirdağ ilçesinde üst yapı çalışmaları kapsamında yol yapım ve kaldırım döşeme faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Emirdağ Belediyesi tarafından yürütülen projede, ilçenin farklı bölge ve mahallelerinde yer alan sokakların daha modern ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor.

Özellikle Aziziye Mahallesi'nde bulunan Yeni Hastane yakınlarında, altıgen kaldırım taşı kullanılarak estetik ve dayanıklı kaldırım döşeme işlemleri sürdürülüyor. Bu çalışmalar, kentin daha düzenli ve göze hoş görünüme kavuşmasına katkı sağlayacak.

Sandıklı’da ‘Gençlik Haftası’ kutlamaları başladı! Sandıklı’da ‘Gençlik Haftası’ kutlamaları başladı!

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Emirdağ'ın neredeyse her köşesinde yenilenme ve geliştirme çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Üstyapı faaliyetleriyle ilçelerinin yollarını çağdaş standartlara ulaştırarak halka yakışır hizmetler sunmayı hedeflediklerini dile getirdi. Başkan Koyuncu, "İlçemizin hemen hemen her bölgesinde çalışmalarımız var. Üstyapı çalışmalarıyla yollarımızı yenilerek Emirdağımıza yakışır hizmetlerle hemşehrilerimizi buluşturmayı sürdürüyoruz." ifadeleriyle halka verdiği önemi ve devam eden projelere olan bağlılığını vurguladı.

Editör: Tuğba Özkan