Milletvekili Olgun’dan Yurdunuseven’e gönderme: Kelime oyunlarıyla kandırmaya devam! Milletvekili Olgun’dan Yurdunuseven’e gönderme: Kelime oyunlarıyla kandırmaya devam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman aday tanıtım toplantısına katıldı. Yenimahalle Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında sahneye çağırılan adaylar tanıtıldı.

recep tayyip erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Cumhur İttifakı'nın genel seçimlerde elde ettiği avantajı 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde taçlandıracaklarınım altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak hazırlıklarımızı çok önceden yaptık. Hangi ilimizin neye ihtiyacı olduğunu belirledik ve plan ve projelerimizi yaptık. Sadece sorunlara odaklanan değil, aynı zamanda şehirlerimizi Türkiye yüzyılına hazırlayacak vizyoner projelerle milletimizin huzuruna çıktık. 31 Mart'ta seçim beyannamemizi hayata geçireceğiz. Belediyecilik konusunda AK Parti ve Cumhur İttifakı'yla yarışabilecek hiçbir babayiğit yoktur'' dedi. 

'Sözümüz doğrudan millete'

Hizmet ve eser siyasetinde AK Parti ile yarışabilecek henüz kimsenin olmadığını söyleyen Erdoğan, ''Bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Rakiplerimizin beceriksizliğinden güç devşirenlerden asla olmadık. Şehirlerimize hep daha kaliteli hizmet götürmenin mücadelesini verdik. Siyaset ve toplum mühendisleriyle seçim kazanmak hesabı yapmak yerine milletimizin gönlüne girerek sandıktan birinci çıkmaya gayret ettik. CHP gibi kapalı kapılar ardından bölücü örgütün uzantılarıyla demlenmek yerine Cumhur İttifakı olarak sözümüzü doğrudan milletimize söylüyoruz. Millet 31 Mart'ta kibir abidelerini siyasetten tasfiye edecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA