Uzun yıllar Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı olarak görev yapan AK Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Şahin 31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyor. Erkmen’in Afyon’un gözbebeği olduğunu dile getiren Şahin, “Erkmen, Afyon’un gözbebeği olan bir beldemiz. İnsanı güzel, doğası güzel. Bu iki güzel şeyler birleşince Erkmen’de de harikalar çıkıyor” dedi.

Erkmen’imizi Daha Ileriye Götüreceğiz!

PERSONELİMİZ MUTLU OLACAK

Erkmen belediye personelini mutlu edeceklerini dile getiren Şahin, “Ben söz veriyorum. Belediye çalışanlarımız Afyon’un üzerindeki ortalamanın üzerinde ücretleri olacak bunun sözünü veriyorum. Maaş ödemekle belediyenin gelirleri kısılmıyor. Önemli olan çalışan personelimizden tam verim alabilmek. 2 adam çalıştıracağımıza bir adam çalıştıralım hakkını verelim ben bu fikirden yanayım. İnsanların çoluğuna çocuğuna başı eğik olmadan düzgün bir maaş verelim ve evinde mutlu bir yuvası olsun istiyoruz. Verim alınması isteniyorsa hakkı verilmeli. Piyasa şartlarının vereceği, eşiyle çocuğuyla yaşamını sürdürebileceği bir ücret olsun istiyoruz” dedi.

Erkmen’imizi Daha Ileriye Götüreceğiz

SEVDİKLERİMİZİ KIRMADIK

Kendisinin Erkmen’li olduğunu dile getiren ve hemşehrilerinden destek beklediğini söyleyen Başkan Adayı Şahin, “Erkmen’in çocuğuyum. Erkmen’de yetişen birisiyim. Erkmen’de bizim üzerimize bir yoğunluk zaten vardı. Erkmen’in bize sahip çıktığını görüyoruz şuan. Bunlar bizi çok mutlu ediyor. Tabi mutluluğu sandığa yansıtmak istiyoruz, sandığa yansıtmadan bir anlamı kalmaz. Memduh bey çekilince ısrarla bir üzerimize yüklenme oldu. Bizde sevdiklerimizi kıramadık. Önce aday adaylığı başvurumuzu yaptık sonra teşkilatla toplandık ve sorduk. ‘Bizim ismimiz rahatsız ediyorsa biz çekilelim. Rahatsız olan varsa çekilebilirim daha iyi bir isimde birleşebiliriz’ dedim. İsmimin kabul gördüğünü söylediler ve bu yola girdik. Şimdi de ekibim arı gibi çalışıyor” dedi.

Erkmen’imizi daha ileriye götüreceğiz!

ERKMEN BİR BÜTÜNDÜR

Aşağı Erkmen yukarı Erkmen algısını yıkacaklarını dile getiren Başkan Adayı Yücel Şahin, “Bu aşağı Erkmen, yukarı Erkmen olayı benim zoruma gidiyor. Bu ayrıştırma beni üzüyor. Doğanın güzel olması yetmez. Bugün Afyon’u yönlendiren birçok iş insanı Erkmen’den. Eğer Erkmen’in insanı iyi olmasaydı sadece doğası için Erkem’e gelmezlerdi. Burada karşılıklı bir saygı var. Saygı varsa sevgiyi de biz oluşturacağız. Bir kere aşağı Erkmen, yukarı Erkmen olmayacak. Erkmen bir bütündür. Buranın sorunu şu, aşağı mahalle çorak alan biz orayı da yeşillendirerek belediyenin elindeki gücü hissettirmek istiyoruz. Yeşil Erkmen’i biz aşağıya da getireceğiz. Bu konuda halktan da destek görüyoruz” dedi.

Erkmen’imizi daha ileriye götüreceğiz!

KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLECEK

Erkmen’in sorunlarına vakıf olduğunu dile getiren Şahin, “Erkmen’in enbüyük sorunu şuan kanalizasyon. Bodrum katları su basma sorunu var. Aynı şey Uydukent’te de var. Ana arterlerimiz yağmur yağdığında geri tepiyor. Bu nedenle hem Erkmen hem Uydukent sıkıntı yaşıyor. Ana arterlere bağlantıda sıkıntı varsa Erkmen Belediyesinin üzerinde biz bunları yapacağız. Biz bu sorunu çözeceğimize söz verdik. Öncelik altyapıyı düzeltmek ve ardından güzelleştirmek. Erkmen vatandaşı ne istiyorsa öncelik olarak ona vereceğiz. Bizim Erkmen’imizde de bir Akarçay var. Biz Akarçayımızı da Afyonkarahisar’da ki gibi yeşillendirip, sosyal tesisler yapıp, Akarçayın devamını istiyoruz. Öncelikle kazalar sık yaşandığı bölgelere altgeçit yapacağız. Otogar ve TOKİ binalarının olduğu okullar bölgesine geçişte bir sit bölgesi yapacağız. Bu iki projede bizim taahhütlerimizde var ayrıca Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay’da da bu iki proje var. Bu iki projenin sözünü verdiler.  Biz vaat ettik ve yapacağız” dedi.

Erkmen’imizi daha ileriye götüreceğiz!

MİLLET BAHÇESİNİ YAPACAĞIZ

AK Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Şahin, “Memduh beyin eski projesi millet bahçemiz var. Toplanma alanları, yürüyüş yolları, kafeler sosyal yaşamı harekete geçirecek bir proje yapmak istiyoruz. Demiryollarının olduğu bölgeleride yine yeşillendirmek istiyoruz. AFSÜ Hastanesine kadar olan bölümü de yine yeşillendirmek istiyoruz. Yine yukarı Erkmen’e çıkarken Hanımeller dediğimiz yerde altgeçit var. Kadınlar bu geçitleri kullanamadıklarını içine girmeye korktuklarını söylediler. Bu alt geçitte de yeni düzenlemeler yaparak daha güvenli ve sağlıklı bir hale getirmek istiyoruz. Yine kadınlardan da bir talep geldi. Küçük çaplı da olsa bir hanımlar lokali istediler. Biz de bunu gerçekleştirerek hanımlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

Erkmen’imizi Daha Ileriye Götüreceği

Başkan ERTAŞ’dan sert tepki Başkan ERTAŞ’dan sert tepki

SOSYAL TESİS YAPACAĞIZ

Erkmen göletine güzel bir tesis kazandıracaklarını dile getiren Şahin, “Nüfus büyüdükçe kabir ihtiyacı da artıyor. Bu bölgede de bir mezarlık oluşturarak bu sıkıntıyı da çözmek istiyoruz. Erkmen’de göletimiz var. Yukarısında da lokantamız var. Vatandaşlarımız gölete temas edecek şekilde bir tesis istiyor. Bunu Milli Parklarla görüşerek kafe olur sosyal tesis olur, hemen göletin üzerine inşa edilmiş bir sosyal alanımız olacak. Hatta talep gelirse satış üniteleri koymak istiyoruz. Yine lokantanın yanında bir halı sahamız var. Bunu da kapalı hale getirip daha modern hale gelmesini istiyoruz. Yine geçlerle ilgili projelerimiz eğitimle ilgili ne isterlerse biz belediye olarak yanlarındayız. Dertlerini geri çevirmek istemiyoruz. Gelecek gençlerin, bu meslek edindirme kursları olur, üniversiteye hazırlık kursları olur, lise yerleştirme sınavları olur biz masrafını karşılamak şartıyla gençlerimizin önünü açmak istiyoruz”

GÖNÜLLERE GİRMEK İSTİYORUM

Beldeye düğün salonları yapacağını dile getiren Şahin, “Bir de Erkmen de vatandaşlarımız sokaklarda düğün yapıyor. 3-4 noktada düğün salonları yapmak istiyoruz. Biz hoş geldin bebekle ilgili ilk paketini yeni doğan çocuklarımıza belediyeden vermek istiyoruz.  Belediyecilik insana doğumundan ölümüne kadar dokunmaktır. Bizde insanlarımıza her alanda dokunup beraber olmak istiyoruz. Seçimden sonra kimseyi bana oy verdi vermedi diye ayırmayacağım. Ve şunu ısrarla söylüyorum ben sizin gönlünüze girmediysem zaten oyunuza talip değilim. Ben önce gönüllere girmek istiyorum. Ancak gönlüne girdiğin insan sana oy verebilir. Erkmen’in beni yarı yolda bırakmayacağına inanıyorum ve ben kendimi Erkmen’e emanet ediyorum”

Cumhuriyet mahallemizde 311 Ada 1 Parselde yapılacak olan seranın bir an önce faaliyete geçirilip istihdam edilecek personelin beldemizden karşılanmasını sağlayacağız.

Beldemizin kanalizasyon ve su hatlarını revize edeceğiz. Yağmur suyu deşarj hatlarının yapılmasını sağlayacağız.

Her ay mutlaka mahalle toplantıları düzenleyerek halkımızın görüş, öneri , şikayet ve isteklerini dinleyeceğiz.

Erkmen göleti ve çevresinde sosyal tesisler ve alabalık üretim tesisi kurulması için gerekli çalışmaları yapacağız.

Cumhuriyet Mahallemiz de çevre yolu Triovista Konutları önünde alt geçit veya üst geçit yapılmasını mutlaka gerçekleştireceğiz.

Cumhuriyet Mahallemiz de 311 Ada 47 Parsele Millet Bahçesi, Acil toplanma merkezi ve sosyal yaşam alanları yapacağız.

Çalışan annelerimizi de düşünerek kasabamıza kreşler açacağız.

Gençlerimiz için belediye bünyesinde ücretsiz LGS-YKS-BESYO hazırlık kursları açacağız.

Kaynak: AHMET IŞIK