Isparta'nın Keçiborlu-Uluborlu karayolunda yaşanan trajik kazada, iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, hastaneden dört kişi ise ağır yaralandı. Kaza, yoğun trafikte İleydağı köyü yakınlarında meydana geldi.

Kaza bilgilerine göre 30 yaşındaki Feyzullah Canbaş'ın yönetimindeki 66 LB 721 plakalı araç, Ali Y.'nin kullandığı 32 AY 905 plakalı otomobille çarpıştı. Feyzullah Canbaş kaza anında yaşamını yitirdi, diğer araçtaki Uluborlu Devlet Hastanesi çalışanları yaralandı.

23 ilde 109 şüpheli yakalandı: O iller arasında Afyon’da var! 23 ilde 109 şüpheli yakalandı: O iller arasında Afyon’da var!

Yaralılar arasında Acil Tıp Teknisyeni Ali Y., Paramedik Ahmet U., Doktor Emre Ruhi G. ve Dilara B'nin olduğu öğrenildi. Kazanın haber alınması üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar hastanelere taşındı.

Feyzullah Canbaş'ın Uluborlu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak çalıştığı ve cenazesinin incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldığı bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Editör: Tuğba Özkan