Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague'in 10. haftasında İtalyan temsilcisi Virtus Segafredo Bologna'ya konuk oldu. Bologna'nın kendi evinde ağırladığı maçta, Fenerbahçe Beko sahadan 87-79'luk skorla mağlubiyetle ayrıldı ve sezondaki beşinci yenilgisini tatmak zorunda kaldı.

Karşılaşmada Fenerbahçemizin en skorer ismi 25 puanla Johnathan Motley olurken, Scottie Wilbekin'in 13 ve Nigel Hayes-Davis'in de 10 sayısı çift hanelere ulaşan diğer oyuncularımız oldu. Takımımız, Scottie Wilbekin, Marko Guduric, Nigel Hayes-Davis, Johnathan Motley ve Georgios Papagiannis'ten oluşan ilk beşiyle parkeye adım attı.

9 SAYI GERİYE DÜŞTÜ

Yüksek tempoda başlayan ilk periyotta, Motley'in özellikle boyalı alanda etkili performansı ve 15 puanlık katkısıyla Fenerbahçe Beko periyodu 25-27 önde kapatmayı başardı. İkinci periyotta dengeyi koruyan ve soyunma odasına 46-44 geride giren ekip, üçüncü periyotta ritmini bulamadı ve periyotun bitimine 6 dakika kala 9 sayı geriye düştü; 55-46.

BEŞİNCİ YENİLGİ

Bu süreçte Başantrenör Dimitris Itoudis'in hakeme itirazları sonucu iki teknik faul alması ve oyundan atılması, takımımızın moralini bozdu. Karşılıklı basketlerle geçilen son çeyrekte ise Fenerbahçe Beko, farkı kapatamadı ve sahadan 8 sayı farkla mağlup ayrılarak EuroLeague'deki beşinci yenilgisini aldı.

ÇEYREK SKORLARI:

1.Çeyrek: 25-27

2.Çeyrek: 21-17

O dizinin reytingleri yere çakıldı! İddialı dizi final mi yapıyor? O dizinin reytingleri yere çakıldı! İddialı dizi final mi yapıyor?

3.Çeyrek: 24-14

4.Çeyrek: 17-21

Skor dağılımımız: Motley 25, Wilbekin 13, Hayes-Davis 10, Guduric 9, Calathes 8, Sertaç 7, Melih 5, Papagiannis 2.

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 11. hafta maçında 30 Kasım Perşembe günü Real Madrid’i konuk edecek.

Editör: Tuğba Özkan