AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, bir bilgilendirme ziyareti kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerini ve fakültenin değerli öğretim üyelerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ağırladı.

ibrahim yurdunuseven

Öğrenciler ve öğretim üyeleri, Anayasa Hukuku alanında uzman Ar. Gör. Ezgi Fulya Akkuş ve Dr. Öğretim Üyesi Mürşide Şimşek ile birlikte meclisin işleyişi ve yasama faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgiler edindiler.

ibrahim yurdunuseven

Meclis çalışmalarının önemini anlattı

Yurdunuseven, öğrencilere ve öğretim üyelerine meclisin tarihi ve işlevi hakkında ayrıntılı bilgiler aktardı. Bunun yanı sıra, Milletvekili Yurdunuseven, yürüttüğü çalışmaları ve meclis çalışmalarının önemini de anlattı.

ibrahim yurdunuseven

Ziyaretin sonunda Milletvekili Yurdunuseven, öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin çalışmalarında başarılar dileyerek, akademik hayatlarına katkıda bulunacak böyle etkinliklere destek vermeye devam edeceğini belirtti. Afyon Kocatepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin bu pratik deneyimin, hukuk eğitimlerine ve gelecek kariyer planlarına değerli katkılar sağlayacağı vurgulandı.

Müdür Ay ODAK’ın 30.yılını kutladı! Müdür Ay ODAK’ın 30.yılını kutladı!

ibrahim yurdunuseven

Kaynak: NURBANU SOY