Şehit annesi Zeynep Sezer ile birlikte Kur’an okuyup dua eden gençler, kendisine Kur’an ve Türk bayrağı hediye etti. Ziyarette duygu dolu anlar yaşandı.

İnşaat malzemesi sanayi üretimi şubatta yüzde 24,7 arttı İnşaat malzemesi sanayi üretimi şubatta yüzde 24,7 arttı

ismail hakkı kasapoğlu

Moral ve destek oldular

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Abaylu, Karahisar Gençlik Merkezi Liderleri Özlem Göktaş Çetinkaya, Aynur Özenç ve Manevi Rehber Akif Kuş'un katıldığı ziyarette, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ,ziyaretin amacının şehit ailelerine moral ve destek olmak olduğunu belirtti.

Gençlerden şehit annesine moral ziyareti!

Bu ziyaretin devamı gelecek

Şehitlerin vatan için canlarını feda ettiklerini, onların emanetlerine sahip çıkmak gerektiğini söyledi. Şehit annesine başsağlığı ve sabır dileyen Kasapoğlu, “Şehitlerimizin aileleri bizim ailemizdir. Onların acılarını paylaşmak, yanlarında olmak bizim görevimizdir. Gönüllü gençlerimiz de bu bilinçle hareket ediyor. Şehit annemize Kur’an ve bayrak hediye ettiler. Bu ziyaretin devamı gelecek. Şehitlerimizi ve ailelerini asla unutmayacağız” dedi.

Gençlerden şehit annesine moral ziyareti!

Şehit annesine sarıldılar

Şehit annesi Zeynep Sezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin kendisine Kur’an ve bayrak hediye etmesinden çok etkilendiğini ifade eden Sezer, “Oğlum Mustafa vatan için şehit oldu. Onun yerine binlerce Mustafa geldi. Bu gençler benim evlatlarım. Onlara çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bana Kur’an ve bayrak verdiler. Bu benim için çok anlamlı. Oğlumun ruhu şad olsun” diye konuştu.

Gençlerden şehit annesine moral ziyareti!

Ziyaret, şehit annesi ve gençler arasında sohbet edilmesinin ardından sona erdi. Gençler, şehit annesine sarılarak vedalaştı.

Kaynak: FATMA SEDA CAN