Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'i kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'i kabul etti

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 75. Yıl İlkokulu Müdürü olan Mehmet Yılmaz tarafından başlatılan 'Aile Okulu ve Gençlik Okulu' seminerler serisi, tüm hızıyla sürdürülmekte. İki yıl önce başlayan bu seminerler, Afyonkarahisar'ın yanı sıra Hakkari'den Fransa'ya kadar birçok yerde uygulanarak yüzlerce aile ve gençlere destek sunmuş durumda.

Bu seminer söyleşileri, ailelerin çocuklarıyla yaşadıkları çeşitli sorunları gündeme getirip çözüm yolları sunmayı amaçlıyor. Seminerlerde izleyici ailelere ve gençlere bilimsel araştırmalar sunuluyor, örnek olaylarla destekleniyor. Çocukların aile çevresinden aldıkları model davranışların önemi, ebeveynlerin çocuklarıyla geçirdikleri kaliteli zamanın önemi gibi konularda bilgiler veriliyor. Seminerlerin amacını ifade eden Müdür Yılmaz, verilen eğitimler sayesinde harika geri dönüşler aldığını söylüyor. Aileleri bilinçlendirme ve onlar adına vakit ayıran herkese şükranlarını sunuyor.

Gençlik Okulu seminerlerinin odağında ise gençlerin sınav kaygıları ve bu süreçte yaşadıkları problemler yer alıyor. Amacın, gençlerin sınavlara daha iyi adapte olmalarını sağlamak ve sınava yönelik olumlu alışkanlıklar kazandırmak olduğu vurgulanıyor. Müdür Yılmaz, seminerlerle gençlerin hayatına olumlu katkılarda bulunmak ve akademik başarılarına destek olmak istediğinin altını çiziyor.

Editör: Tuğba Özkan