Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kahveci, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın abartıldığını söyledi.

“CHP OYLARININ KÖPÜK OLDUĞU ANLAŞILDI”

Siyasi partilerin bilerek ve isteyerek kendilerini rakip gösterdiklerini ve bu sayede Afyon'da dengelerin sağlanması için bir çalışma içine girdiklerini kaydeden  Başkan Kahveci, “Ama bu çalışmanın sonucunda gördüğümüz kadarıyla CHP’nin oylarının köpük olduğu anlaşılmıştır. Bir Genel Başkanının gelmiş olduğu açılışta tek tek saymadık ama gördüğümüz resim karelerinde oylarının yeterli olmadığını hep birlikte gördük. Bizler MHP olarak duruşu net, görüşü net, söylemleri net, genel merkezinden tabanına kadar net bir partiyiz. Bizim derdimiz devlet ve millet derdi. Devlet oranın dervanı Allah'tır. İnşallah Allah’ın yardımıyla 31 Mart seçimlerinden sonra MHP Afyonkarahisar'da seçimleri alacak ve bu memlekete hizmet etmek bize nasıl olacak diyorum” diye konuştu.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ KONSERE BEKLİYORUZ”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, 9 Mart Cumartesi akşamı yapılacak olan Mustafa Yıldızdoğan konserine tüm Afyonkarahisar halkını davet etti. Başkan Kahveci, “9 Mart Cumartesi günü saat 17.30’da Seçim Koordinasyon Merkezimizin (SKM) açılışı var. Akabinde saat 19.30’da Mustafa Yıldızdoğan konserimiz Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonu’nda başlayacak. Ben bu vesileyle tüm hemşerilerimizi konserimize davet ediyorum. Hepsi için bizim yüreğimizde, gönlümüzde yerleri vardır. Kendilerinin konsere katılmasını ve bizi onurlandırmalarını bekliyoruz” dedi.

 “SAYIN GENEL BAŞKAN AFYON’A GELİRSE MİTİNG YAPAR”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, partisinin Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi Afyonkarahisar’a davet ettiklerini belirterek, “Biz Sayın Genel Başkanımızı Afyon’a davet ettik. Programının uygun olduğu bir zamanda inşallah kendileri şehrimize gelir. Sayın Genel Başkanımız şehrimize gelirse SKM açılışına değil miting yapmaya gelir. SKM açılışımız MHP’nin il merkezindeki kadroları tarafından yapılacaktır. Dışarıdan hiçbir misafirimiz yoktur. İfade ettiğim üzere Sayın Genel Başkanımız gelirse Afyon’da miting yapar” ifadelerini kullandı.  

“LİYAKATLİ ANKET FİRMALARININ VERİLERİ DİKKATE ALINMALI”

Anketlerle kamuoyunda yürütülen algı operasyonlarıyla ilgili düşünceleri sorulan İl Başkanı Ahmet Kahveci,  “Genel seçimlerde de bilindiği üzere o anket firmaları MHP’nin oylarını yüzde 3 ile 4’de gösteriyorlardı. Seçim yapıldığında gördük. Bugüne kadar MHP’nin ya da adaylarını ne zaman anketlerde birinci gördünüz ki? Bunlar maalesef bazı siyasi partiler tarafından ücretle yapılan anketlerdir. Tabii ki anketlere bakılmalıdır. Ama önce anketi yapan firmaya bakılmalı. Düzgün müdür? Bu işi yapan arkadaşlar gerçekten liyakat sahibi midir? Yoksa birileri tarafından sadece ve sadece tutulmuş kalemşörler midir? Buna dikkat etmek lazım” dedi.

Vekilimizin gücü! Vekilimizin gücü!

Kaynak: FATMA SEDA CAN