Afyonkarahisar'da "Hemşireler Haftası" kutlandı! Afyonkarahisar'da "Hemşireler Haftası" kutlandı!

Ömer dizisinin ünlü oyuncusu Gökçe Bahadır'ın boğaz manzaralı evi dillerden düşmüyor. Başarılı oyuncunun, evi için aylık 270 bin lira kira ödediği iddia edildi.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın boğaz manzaralı evi uzun süredir merak konusu. Ancak, bu evle ilgili ortaya atılan iddialar da oldukça dikkat çekici. Başarılı oyuncunun, evi için aylık 270 bin lira kira ödediği öne sürüldü.

gökce

Gökçe Bahadır ile müzisyen eşi Emir Ersoy, geçtiğimiz yaz yaptıkları tatille gündeme gelmişti. Diğer ünlülerin aksine, lüks otel veya teknede tatil yapmayı tercih etmeyen çift, gözlerden uzak bir şekilde Bodrum'da tatil yapmıştı. Birçok ünlü ismin aksine lüks otel veya teknede tatil yapmak yerine gözlerden uzak kafasını dinleyen Gökçe Bahadır ile müzisyen eşi Emir Ersoy, Bodrum'da mütevazı bir kulübede görüntülenmişti.

Gokce Bahadir

Gökçe Bahadır ve Emir Ersoy'un Evleri

Ömer dizisinin yıldızı Gökçe Bahadır ile müzisyen eşi Emir Ersoy, Etiler sırtlarındaki Boğaz manzaralı evleriyle gündemde. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre; çift, daireyi 270 bin liraya kiraladı. Öncesinde, evde Galatasaray'ın eski yıldızı ünlü futbolcu Juan Mata'nın kaldığı da belirtiliyor. Bununla birlikte, Gökçe Bahadır- Emir Ersoy çiftinin Bodrum'da tadilatı yeni biten villaları da dillerde.

baha

Ünlü ismin, İstanbul'da olmadığı dönemlerde eşiyle yeni aldığı evinde yaşayacağı öğrenildi. Oyuncunun, kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığı ve bu yolla yatırımlarına devam ettiği söyleniyor.

Kaynak: FATMA SEDA CAN