Genel başkanın ajanı Yalçın Görgöz mü? Genel başkanın ajanı Yalçın Görgöz mü?

Afyonkarahisar’ın Sadıkbey Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Afyonkarahisar Belediyesi yetkililerine seslendi. Yeni yapılan TOKİ evlerinin çevre düzenlemesine önem gösterdiklerini söyleyen vatandaşlar, İnaz Deprem Evleri’nin çehresinin ise bakımsızlıktan otların çıktığını, belediyenin bu bölgeyle ilgilenmediğinden şikayetçi oldular. TOKİ’de yaşayanlar öz, Deprem Evleri’nde yaşayanlar üvey evlat mı? diye sitem ettiler.

HER YER ÇÖP, HER YER MOLOZ

İlçe merkezinde Sadıkbey Mahallesi Deprem Evleri’nde yaşayan vatandaşlar, Belediye yetkililerinin bu bölgeye ilgi göstermemesinden şikayetçi oldu. Yine aynı mahallede bulunan TOKİ Evleri’nin çevresinin daha temiz, daha bakımlı olmasına rağmen, İnaz Deprem Evleri’nin çevresinde insan boyu kadar otların da çıktığını ve her yerde çöp molozlarının olduğunu belirterek, neden üvey evlat muamelesi gördüklerini sordular.

ÖKSÜZ BIRAKTILAR

Tepkilerini dile getiren vatandaşlar şunları söyledi, “TOKİ’de yaşayan öz evlat, Deprem Evleri’nde yaşayan bizler üvey evlat mıyız. Bakımsızlıktan yolları çökmüş, insan boyu kadar otlar çıkmış. Görsen Afrika’da bir köy sanırsın. Burayla ne Belediye yetkilileri ilgilenir ne de muhtar. Hepsini geçtim, çocuk parkları dahi harap halde. Bu bölgeyle alıp veremediğiniz nedir. Böyle öksüz bırakıp hırsıza, ayyaşa peşkeş çekiyorsunuz buraları” diye sitemde bulundular.

Öte yandan vatandaşlar, belediyenin kısa sürede burada çevre düzenlemesi ve temizlik yapmasıyla her gün binlerce aracın geçtiği güzergahta görüntü kirliliğinin de giderilmiş olacağını söylediler. ÖZEL HABER// ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: Fadime Özkaran