Emirdağ Kaymakamlığı ve Emirdağ Belediyesi kendi imkanlarıyla yemek yapamayan ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlara ücretsiz olarak günlük sıcak yemek dağıtımı yapılacak. Yürütülecek çalışma kapsamında Kaymakamlık ile Belediye arasında yürütülecek ortak projenin imzaları atıldı.

PROJE FAALİYETE GEÇECEK

Projede Emirdağ Belediyesinin Aşevinde hazırlanan yemekler Emirdağ Kaymakamlığı personeli tarafından araç görevlendirmesi ile dağıtımı sağlanacak. Emirdağ Kaymakamlık makamında imzalanan proje önümüzdeki günlerde faaliyete geçecek.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Protokol imza töreninde konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak talep halinde vatandaşımızla Kaymakamlığımız koordinesinde anında irtibata geçeceğiz ve elimizden geleni yapacağız” dedi.

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici ise “Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile organize olarak böyle güzel ve hayırlı bir işe vesile olduğumuz için mutluyum. İnsanlarımız kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmesinler. İmkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızın daima yanlarındayız” diye konuştu.

>>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim