ATSO Başkanı Serteser açıkladı:
‘En İyi Proje Ekibi’ kategorisinde finaldeyiz

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar’ın e-ticaretteki parkası olan albikere.com’un 1’inci yılına özel düzenlenen lansmanda konuştu. Serteser, 
Afyonkarahisar’ın e-ticaretteki parkası olan albikere.com’un 1’inci yılına özel lansman programı düzenlendi. Korel Termal Otelde düzenlenen programa Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakaş,  il protokolü, ilçe kaymakamları belediye başkanları ve kadın kooperatiflerinde çalışanlar ile çok sayı da davetli katıldı. 
YİĞİTBAŞI’NA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİ
Ünlü radyo sunucusu Hopdedik Ayhan’ın sunuculuğunu yaptığı program albikere.com Tanıtım Filminin izlenmesinin ardından Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser bir konuşma yaptı. Serteser sözlerine Valiler Kararnamesi ile Afyonkarahisar’a atanan Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na hayırlı olsun dileklerini iletti. 
İLİMİZE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK
Vali Yiğitbaşı’nın başarılı kariyeri ve yöneticilik alanındaki tecrübeleri ile Afyonkarahisar’a büyük katkı sağlayacağını ifade eden Serteser, “Biz de Valimizle ilimiz için çalışmaktan gurur duyacağız.  Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın ilimizde göreve başlamasıyla birlikte hem Kadın Kültür Evleri ve Kooperatifleri’ni ziyaret ederek sahiplenmesi; hem de bugünkü toplantımıza teşrif ederek çalışmaları yakından takip etmesi, bizleri onurlandırmış; gelecek için umudumuzu artırmıştır” dedi.
GELİR VAKIFA KALIYOR
albikere.com’un, ilimiz genelinde açılan Kadın Kültür Evleri ve Kooperatifleri’nin ürünlerinin satılacağı platform ihtiyacından doğduğuna dikkat çeken ATSO Başkanı Serteser, “Kayseri Valiliği’ne atanan Gökmen Çiçek’in önerisi ile Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürdüğüm Afyon Eğitim Vakfı İktisadi İşletmesi tarafından kurulan albikere.com’da, satışlardan elde edilen komisyon gelirlerinin tamamı Vakfımıza kalıyor. Biz de böylece daha çok ihtiyaç sahibi başarılı üniversite öğrencimize ulaşıyoruz. Bu vesile ile Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek’i de saygıyla anıyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MAĞAZALARDA TOPLAM ÜRÜN SAYISI 97 BİN 694

albikere.com, 1 yıl gibi kısa sürede, kısıtlı imkânlarla önemli başarılara imza attığını söyleyen Serteser, “albikere.com’da şu an 1000’e yakın mağazamız bulunuyor ki bunların 81 tanesi Kadın Kooperatifi mağazasıdır. Sitemizde açılan mağazalarda toplam 97 bin 694 ürün sayısına ulaşılmıştır. albikere.com ekibimiz, bir yıl içinde ülkemizin dört bir yanında fuarlara katılmış; bazı illerimizde de kadın üreticilere eğitim vermiştir. Bir yılın sonunda, önemli bir başarı kazandık. Türk Proje Yöneticileri Meslek Enstitüsü tarafından düzenlenen Çetin Ceviz Ödül Töreni’nde albikere.com, ‘En İyi Proje Ekibi’ kategorisinde finale kaldı” dedi. 


ALIŞVERİŞLERİNİZİ ALBİKERE.COM’DAN YAPIN

“Bir taraftan kadın istihdamına katkı sağlayan, diğer taraftan ihtiyaç sahibi başarılı üniversite öğrencilerine destek olan albikere.com, akıllı cihaz uygulaması ile de önemli bir aşamaya geçti” diyen Serteser, “Sitemizden alışveriş yapmak, dizüsütü, masaüstü bilgisayarlar dışında akıllı telefon ve tabletlerden de çok kolay hâle geldi. Albikere.com, daha önce hiç bir araya gelmemiş, temas kurmamış, alışveriş yapmamış üreticiler ile tüketicileri de buluşturmuş; birçok küçük işletmenin de ufkunu açmıştır. Bu yönüyle de sitemiz, önemli bir toplumsal ve ekonomik işleve sahiptir. Konuşmamın sonunda alışverişlerinizin bir kısmını albikere.com’dan yapmanızı, sitemizde ücretsiz mağaza açarak tüketiciye rahatça ulaşmanızı özellikle istirham ediyorum.” ODAK HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilisim