Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, genç Kaymakam adayına bilgi ve deneyimlerini aktarmaya çalıştığını ve staj süresi boyunca yürütülen çalışmaları yakından takip etme fırsatı bularak tecrübe kazandığını belirtti. Ülkemizin farklı coğrafyalarında başarılı görevler yapacağından şüphesi olmadığını belirten Kaymakam Bilici, “Bizlerden alacağı hizmet meşalesini, başarılarla daha ileriye taşıyacaktır. Bundan sonraki süreçte birbirinden güzel hizmetlere imza atmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Emirdağ gibi bir ilçede çalışmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Refik Kaymakam Funda Hamza, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Kaymakam Osman Bilici’ye teşekkür ederek, “Sayın Kaymakamımızın deneyimlerinden ve bilgisinden faydalanarak yapıcı tutumu ve mesleki tecrübelerini aktarmadaki çabası, mesleğimin başında benim için son derece önemli birer kazanım olmuştur. Sayın Kaymakamım Osman Bilici’ye tecrübelerini teorik ve pratik olarak benimle paylaşmasından ötürü şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Kaymakam Refiki Funda Hamza ayrıca, Emirdağ’da bulunduğu süre zarfında birlikte çalışma fırsatı bulduğu Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve kurum amirlerine de kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini iletti. Kaymakam Bilici, Kaymakam Refiki Funda Hamza’ya Emirdağ’ın sembolü topak ev maketi hediye ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Yemeğe Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ile kurum amirleri katıldı. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

Editör: TE Bilisim