Çok özel başarı! Çok özel başarı!

Serdal Adalı ile kulübün 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulunda yarışacak olan Arat, Anadolu Ajansı muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Arat, kulübün zorlu bir süreçten geçtiğini ifade etti.

Hasan Arat, "Temmuz'da uyarıda bulundum. Ağustos'ta olağanüstü genel kurul çağrısında bulundum. Ancak yönetim tarafından anlaşılamadı. Ancak, 45 gün sonra olağanüstü seçim kararı alındı. 6 Ekim'de alınan bu kararın tarihini uzun süre açıklamadılar. 3 Aralık'ta seçim olacak" dedi.

Arat, yönetimin hala istifa etmediğini ifade etti ve yaptığı uyarıların yönetim kurulu tarafından dikkate alınmadığını belirtti.

"Sürekli bir taht oyunları oynayarak plazalardan Beşiktaş'ı dizayn eden bir yapı var. Bu yapı, 23 yıldır devam ediyor. Bu yapının Beşiktaş'tan elini çekmesi gerekiyor. Beşiktaş'ı halkına bırakmalılar. Beşiktaş'ın halk takımı olduğunu unuttular. Bu dizayn yüzünden Beşiktaş vakit kaybetti, Avrupa kupalarındaki şansını kaybetti. Antrenör atamasını çok geç yaptılar. Hoca istifa ettiği anda Rıza Çalımbay'ı getirmeleri gerekiyordu." dedi. Arat, camiayı yeterince tanımadıklarını ve Beşiktaş'ın büyük hasar gördüğünü ifade etti.

Hasan Arat, "Sürekli uyardım ama kişisel ihtiraslar maalesef Beşiktaş'ın önüne geçti" diye ekledi.

Editör: Duygu Özger