MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda çeşitli konulara değindi. Bahçeli, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine tepki göstererek, Kürt kökenli vatandaşları ayrımcılığa maruz bırakan bir yaklaşımın tarihsel bir gerileme olduğunu belirtti. Bahçeli, Kürt kökenli kardeşlerin Türkiye'nin her alanında başarılı olduğunu ve fırsat eşitliğine sahip olduklarını vurguladı.

Bahçeli, siyasi üçkağıtçılara karşı vatan ve millet sevdasının önemli olduğunu ve bu üçkağıtçıların kampanyalarının sonuçsuz kalacağını ifade etti. CHP Genel Başkanı'na tavsiyelerde bulunan Bahçeli, CHP'yi bölücü HEDEP ile bir araya gelmeye çağırdı ve CHP'nin PKK ile benzerliklerinin arttığını dile getirdi.

TÜRKİYE’YE ZARAR VERİYOR

Siyasetçilerin sözlerinin özünü yansıtması gerektiğini vurgulayan Bahçeli, finans oyunları ve sahtekarlıklarla milyonlarca dolar kazananların milletin öfkesine neden olduğunu söyledi. TikTok rezaleti ve siyasetteki taciz ve yolsuzluk iddialarının Türkiye'ye zarar verdiğini belirten Bahçeli, toplumsal arınma ve siyasi aklanmanın gerekliliğine dikkat çekti.

İsrail ve Hamas arasındaki geçici ateşkesin umut verici olduğunu dile getiren Bahçeli, Türkiye'nin aktif diplomasi ve insanî yardımlarla Filistin'e destek verdiğini belirtti. Bahçeli, Filistin'in bağımsız bir devlet olarak var olmasının önemini vurgulayarak, Filistinli masumların çığlığına kayıtsız kalınmaması gerektiğini söyledi.

MHP’nin Kızılcahamam Kampı Başladı! MHP’nin Kızılcahamam Kampı Başladı!

HAK ETTİKLERİ REFAHI ELDE EDECEKLER

Emeklilere 5 bin liralık ikramiyenin aynısının verilmesi kararının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Bahçeli, Türkiye ekonomisinin toparlanma sürecinde tüm toplum kesimlerinin hak ettikleri refahı elde edeceğine inandığını belirtti. Bahçeli, emeklilerin ekonomik şartlarının daha da iyileştirileceğini dile getirdi. N\S

Editör: Nurbanu Soy