İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken yaptığı açıklamada, “Afyonkarahisar merkez ilçe teşkilatları ve il teşkilatları ile birlikte genel merkezimizin himayesinde Afyonkarahisar’a hizmet edecek belediye başkanı ve belediye meclis üyelerini büyük titizlikle halkımızın beklentisini karşılayacak düzeyde adaylarımızı tespit edeceğiz. Bu doğrultuda parti yönetim kadroları dışında sütre gerisinde durup seçimler yaklaşırken kendisine rol biçip sağda solda partimizden aday olacak kişilerin tespiti konusunda herhangi bir yetkisi bulunmayanların partimiz adına ilimizde bulunan muhtemel aday olabilecek kişileri ziyaret ederek kendine rol biçmeleri ne kadar aciz ve zavallı olduklarını ibretle izlemekteyiz” dedi.

MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

Halk Günü toplantısında konuşan Köksal; Vatandaşlardan tek bir şey istedi! Halk Günü toplantısında konuşan Köksal; Vatandaşlardan tek bir şey istedi!

Afyonkarahisar’ı marka şehir yapmak için çalışacaklarını söyleyen Köken, “İYİ Parti teşkilatlarının yetkili organları Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin beklentilerine uygun Afyonkarahisar’ımızın sorunlarını çözüme kavuşturacak ve tarihi ile bütünleşip hizmetlere imza atacak ve mutlaka seçimi kazanacak aday çıkarmaya haiz ve bilinçli bir teşkilat yapısına sahiptir. Önümüzdeki yerel seçimlerde Afyonkarahisar İyi Parti teşkilatı olarak ilimizi yöneten bu çarpık yönetim anlayışını sonlandıracağını ve İyi Parti adayının seçimle birlikte göreve geldikten sonra Afyonkarahisar’ı marka şehir yapmak üzere kaybedilen yılları telafi etmek için mesai mefhumu gözetmeden en kısa sürede hak ettiği yere gelecektir.” HABER: FADİME ÖZKARAN

 

#afyon #iyiparti #izzetköken #siyaset #seçim #odak #odakgazetesi

Editör: TE Bilisim