Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Meclisi’nin 2023 yılı Kasım ayı olağan toplantısında güncel gelişmeler hakkında değerlendirmede bulundu. Serteser, Halk Bankası’nın Afyonkarahisar'a Bölge Müdürlüğü açacağını duyurdu. Halk Bankası'nın bölge müdürlüğü binası, Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası'nın alt katında yer alacak.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Serteser'in açıklamasında, ‘’Afyonkarahisar için önemli bir gelişmeyi duyurmak istiyorum. Türkiye'nin önde gelen bankalarından olan Halk Bankası, Afyonkarahisar'a Bölge Müdürlüğü açma kararı aldı. Halkbank yöneticileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, hizmet binamızın sol tarafında kalan alanı kendilerine kiraladık. Onlar da alanda proje çalışmalarına başlayarak tadilat yapmaya başladılar" dedi.

Türkiye'den İlk Hac Kafilesi Ne Zaman Kutsal Topraklara Gidecek? Türkiye'den İlk Hac Kafilesi Ne Zaman Kutsal Topraklara Gidecek?

Türkiye Halk Bankası Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü'nün en kısa zamanda hizmete gireceğini söyleyen Serteser, ‘’Halkbank Bölge Müdürü'ne, Halkbank Afyonkarahisar Şube Müdürü Birkan Bey'e ve tüm Halkbank yetkililerine iletişim kurdukları ve destek verdikleri için teşekkür ederim. Bu sayede iş dünyası için önemli bir adım atılmış olacak" diye konuştu.

Serteser, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu gelişmeden memnuniyet duyduklarını da belirtti. N\S

Editör: Nurbanu Soy