Fakıpaşa Mahallesi'nde Kumlu Caddesi'nde bulunan Bayramoğlu Kıraathanesi'nde yaşanan ve 5 el ateş açılarak E.K.’nin yaralandığı olayda, olay yerinden kaçan kardeşlerden biri emniyet ekipleri tarafından tutuklandı. Olay günü hayati tehlikesi bulunmayan E.K., bilinci açık bir şekilde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Sentetik uyuşturucu emdirilmiş peçetelerle yakalanan 3 zanlı tutuklandı! Sentetik uyuşturucu emdirilmiş peçetelerle yakalanan 3 zanlı tutuklandı!

SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Olayı gerçekleştiren ve husumetli oldukları öğrenilen şüphelilerden A.A. isimli şahsın nakliyeci olduğu tespit edildi. Şüpheli şahıs aynı gün Yarenler Mahallesi'nde yakalanarak emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayı gerçekleştirdiğini kabul eden A.A., yaralı şahsın zaman zaman akrabalarıyla kendisini sıkıştırdığını ve bir gün önce de Fakıpaşa Mahallesi'nde aracının önünü kestiklerini belirtti. Bu nedenle olay yerinde bulundurma ruhsatlı bir tabanca ile saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf etti.

Olay yerinde yapılan araştırmada, suç aleti olarak kullanılan tabanca ve bu tabancaya ait 9.19 mm çapında 9 adet fişek ve 5 adet boş kovan ele geçirildi. Şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilerek tutuklandı. 

Kaynak: BÜLTEN