Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Emirdağ’da bulunan Fazlı-Macide Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Yaşlılarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Bilici, onların talep ve şikayetlerini dinledi.

Kaymakam Bilici daha sonra yaşlılarla birlikte İlçedeki Mustafa Çekiç Ortaokulu Müzik öğretmeni eşliğinde oluşturulan okul korosu tarafından verilen müzik dinletisini dinledi.

Emirdağ yöresine ait türküler ve pek çok yöreden türkülerin seslendirildiği müzik dinletisinde okul öğrencileri ve yaşlılar doyasıya eğlenerek büyük keyif aldılar.

Kaymakam Bilici, “Yaşlılarımız bizim için çok kıymetli, çok değerli. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle siz kıymetli büyüklerimizle bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün sizlerle birlikte pasta keselim ve konser dinleyelim dedik. Çok keyif aldım. İyi ki gelmişiz, iyi ki katılmışız. Dünya Yaşlılar Günü’nüz kutlu olsun. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Fazlı-Macide Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle düzenlenen programa Kaymakam Bilici’nin yanı sıra Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı. \\T.Ö

Emirdağ, tarımsal üretim ve istihdamda hedef büyüttü Emirdağ, tarımsal üretim ve istihdamda hedef büyüttü

Editör: Tuğba Özkan