Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimler öncesi Afyonkarahisar’daki 51 adayını tanıttı. MHP'nin Afyonkarahisar'daki aday tanıtım toplantısı, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Merkez İlçe Teşkilatlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı İsa Güven ve çok sayıda partili öncülüğünde hazırlandı.

mhp aday tanıtım toplantısı

Akrones Termal Otel’de gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı hazırlık aşaması profesyonel ekipler tarafından yapıldı. Hazırlık süreci boyunca detaylı bir çalışma yürütülerek toplantı öncesi her ayrıntı titizlikle ele alındı.

mhp aday tanıtım toplantısı

MHP, düzenlediği aday tanıtım toplantısı ile geçtiğimiz hafta İYİ Parti’nin düzenlediği aday tanıtım toplantısını bir hayli gerisinde bıraktı.

mhp aday tanıtım toplantısı

PARTİ YÖNETİMİNDE FİYASKO

MHP aday tanıtım toplantısında basın mensupları için özel masalar ayrılarak konforlu bir ortamda çalışmaları sağlanırken henüz pankartlarını asmayı yetiştiremeyen ve basın mensuplarının önünde kaynak çalışması yapan İYİ Parti ekibi ise o anları görüntülememeleri için basın mensuplarına tepki göstermişti.

Hangi Siyasi Partinin Belediyeleri Kasasını Dolu Bıraktı? Hangi Siyasi Partinin Belediyeleri Kasasını Dolu Bıraktı?

iyi parti aday tanıtım toplantısı

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Kamburoğlu, parti görevlisi olmadığını söyleyerek basın mensuplarını görüntü almamaları için engelleyenlerin başında gelmişti. Ortamın zamanında hazırlanmaması sebebiyle salona gelen İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı hazırlıkların tamamlanmasını ayakta beklemişti.

iyi parti aday tanıtım toplantısı

Saat 10:00’da başlaması gereken aday tanıtım toplantısı alelacele yapılan hazırlıkların ardından dakikalar sonra ancak başlayabilmişti. \\ODAK ÖZEL HABER

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ