İYİ Parti İlimiz Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, “Afyonkarahisar Milletvekilleri neden bir araya gelip Afyonkarahisar için birlikte hareket etmiyor” sözünü bitirmekte kararlı. Milletvekili Olgun, CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal’dan sonra dün de AK Parti Milletvekili Hasan Arslan’ı TBMM’deki odasında ziyaret etti.

Burcu Köksal'a tepki: Bunun faturasını kim ödedi? Burcu Köksal'a tepki: Bunun faturasını kim ödedi?

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun Mayıs ayında yapılan Milletvekili seçimleri öncesi verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Farklı bir milletvekilliği yapacağını dile getiren Milletvekili Olgun bu zamana kadar görmeye pek alışık olmadığımız ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor. Temmuz ayında CHP Milletvekili Burcu Köksal’ı Grup Başkanvekili olması nedeniyle ziyaret eden Milletvekili Olgun dün ise iktidar partisi Milletvekili Dr. Hasan Arslan’ı TBMM’deki makam odasında ziyaret etti. Ziyarette çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Milletvekili Olgun, “AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Hasan Arslan’ı TBMM’deki makamında ziyaret ettim. Afyonkarahisar’ımızı konuştuk. Misafirperverliğinden dolayı Sayın Hasan Arslan’a teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

DİYALOĞU BEN BAŞLATTIM

Ziyaretlerinin devam edeceğini ODAK’a açıklayan İYİ Parti İlimiz Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar için birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Milletvekili Olgun, “CHP Milletvekilimiz Burcu Hanım'ı Temmuz ayında ziyaret ederek Grup Başkanvekilliği görevini tebrik etmiştim. Dün ise AK Parti Milletvekilimiz Hasan Arslan’ı ziyaret ettim. Milletvekilimiz Ali Özkaya’yı da ziyaret etmeyi planlıyordum ama kendisi Dubai’deymiş. Meclise gelince Ali Bey'i ve diğer Afyonkarahisar Milletvekillerimizi de ziyaret edeceğim. Afyon’da sürekli, ‘Milletvekilleri niye bir araya gelmiyor, neden Afyon için birlik olmuyorlar” deniliyor. Ben ilk adımı attım ve diyaloğu başlattım. Ziyaretlerim devam edecek. Afyon için neler yapabiliriz onları konuşmaya devam edeceğiz”  ODAK ÖZEL/AHMET IŞIK

Editör: Fadime Özkaran