CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın, "Seçildiğimde Belediye'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak" sözlerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan cevap geldi.

Kim doğru söylüyor? Kim doğru söylüyor?

Düzağaç’ta Başkan Çetinkaya anneleri unutmadı! Düzağaç’ta Başkan Çetinkaya anneleri unutmadı!

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili ve CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, konuşmasında DEM Partililerle ilgili olarak "Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak. Onlar bunu söyleyemez, AKP'nin adayı bunu söyleyemez. Onlar ancak yaygara koparır, kapalı kapılar ardından pazarlık yaparlar. Size söz veriyorum" diye konuştu.

Özgür konuşamamış Afyon'da: Nabza göre ÖZEL şerbetçi Özgür konuşamamış Afyon'da: Nabza göre ÖZEL şerbetçi

‘KENDİNE BAŞKA İŞ YA DA PARTİ BUL’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda Köksal’ı işaret ederek sert yanıt verdi.  İmamoğlu, "Bakın insan ayırt etmemek her şeyin önünde. Ben CHP’liyim ama ben sadece bu partiye değil bu şehrin her insanına hizmet ediyorum, her siyasi görüşten insana. Öyle ben belediye başkanı olursan şu partilileri belediyeye almam şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diyen kendine başka bir iş bulacak ya da kendine başka parti bulacak onu söyleyeyim’’ dedi.

Köksal, Genel Başkanı Özgür Özel'i yalanladı Köksal, Genel Başkanı Özgür Özel'i yalanladı

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ