14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Afyonkarahisar’da kurulan AK Parti’nin mensubu olmaktan onur ve şeref duyduğunu söyleyen Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Şükrü Tunçbilek, “AK Partimiz 'Aydınlığa açık, karanlığa kapalı' sloganıyla Türkiye hazır hedef 2023 diyerek başlamış bir inancın mücadele ve azmin adı olmuştur” dedi.

ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

Taytak: Dünyaya kafa tutan tavrı tam bir cesaret örneğidir! Taytak: Dünyaya kafa tutan tavrı tam bir cesaret örneğidir!

Tunçbilek, “Son aylarda yakın bölgemizde yaşanan bir utanç ve insanlık dramı maalesef bizleri derinden üzmektedir. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her daim haklının masumun ve mazlumun yanında açık net ve dik duruşu ile inşallah Gazze başta olmak üzere işgal edilmiş Filistin topraklarında ilk günden beri ülkemizin attığı adımlar yapılan yardımlar sürdürülen yoğun diplomatik çabaların en kısa sürede netice vereceğini umuyorum. Rabbim devletimizin ve tüm Müslümanların yar ve yardımcısı olsun.”

2023 yılı Şubat ayında ülkemizde yaşanan depremin yüzyılın felaketi olduğunu ve vefat eden vatandaşların acısı ve hüznünün hala tazeliğini koruduğunu söyleyen Tunçbilek, “Devlet millet el ele 7’den 70’ e seferber olduğumuz deprem felaketinde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

AFYON SEVDALISI

31 Mart 2024 yerel seçimleri takviminin işlemeye başladığını söyleyen Tunçbilek, “Yoldaş olmaktan büyük onur duyduğum siz kıymetli dava arkadaşlarım bugün Allah’ın izniyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sevdalısı olduğum Afyonkarahisar Belediye başkan aday adaylığımı sizlerin huzurunda ilan etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİBİM

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına talip olduğunu söyleyen Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Şükrü Tunçbilek, “Doğup büyüdüğüm yıllardır hizmetinde olduğum memleketimize büyüyen, gelişen, güçlenen zenginleşen bir Türkiye inşa eden AK Parti'nin bir neferi olarak Türkiye yüzyılı vizyonuna Afyonkarahisarımızı en iyi, hızlı, modern, sorunları çözümlenmiş, istihdama dönük, gençlerin bu şehirde okumaktan mutlu olduğu, yeşil, sporda etkin, teknolojide fark oluşturmuş sanatsal faaliyetler ile bütünleşen bir şehir idealiyle belediye başkanlığı adaylığına talibim. Tek arzum ilimizi Türkiye yüzyılı vizyonuna hayata geçirmekte emeğimizin olması ve sizlerin gönlünden gelen bir 'Allah razı olsun' duasına nail olabilmektir” diye konuştu.

ŞİMDİDEN SÖZ VERİYORUM

 Güler yüz ve sabırla çalışacağını belirten Tunçbilek, “Cenab-ı Allah nasip eder ve bu görev bizlere tensip edilirse hedeflediğimiz yatırım ve seçim vaatlerimizi değerli Afyonlu hemşerilerimiz, teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, dava arkadaşlarım ile birlikte uyum, saygı ve sevgi, dinleme, araştırma ve en nihayetinde sonuçlandırarak kırmadan, sabır ve güler yüzle çalışmanın sözünü şimdiden veriyorum. İnandığım bu yolda bugün yeni bir başlangıç için Bismillah deyip sizlerin şahitliğinde bir niyet ortaya koydum. Rabbim birliğimizi ve sevgimizi daim etsin. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da durmak yok yola devam diyor hepinizi en kalbi duygularımla kucaklıyorum” dedi.  FADİME ÖZKARAN

Editör: Fadime Özkaran