Afyonkarahisar Erenler Mahallesi, yeni yılın ilk saatlerinde meydana gelen intihar olayıyla sarsıldı. Yeni yıl eğlenceleri ile birlikte geceyi kız arkadaşı A.N.G., ile geçirmek isteyen Furkan K., kız arkadaşının bu plana uymaması üzerine tartıştı. Kız arkadaşını çektiği fotoğrafla tehdit eden F.K., yaşadığı buhranla kendisini Erenler Mahallesi’nde bulunan bir otel apartın camından atarak intihar etti.

AİLESİYLE PROBLEMLERİ VARDI

Bir süredir ailesiyle sorunlar yaşadığı öğrenilen Furkan K.’nın intihar etmeden önce arkadaşlarıyla da intihar etmemesi yönünde arbede yaşadığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Furkan K., teklifini kabul etmeyen kız arkadaşı A. N. G.’ye sinirlenerek intihar etmek istedi. Evdeki arkadaşları tarafından engellenmeye çalışan Furkan K., arkadaşları ile şiddetli bir arbede yaşadı. Furkan K., daha sonra "Hayattan bıktım" diyerek kendisini apartmandan aşağı attığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan muayenede Furkan K.’nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

İscehisar’da Uyuşturucu Operasyonu! İscehisar’da Uyuşturucu Operasyonu!

Evde bulunan arkadaşları ise emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  ODAK ÖZEL HABER 

Kaynak: NURBANU SOY