İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, açıklamalarında; Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılını ivedilikle beklediğini ve bu tarihe ulaşmanın verdiği onuru paylaştı. Ayrıca, milletimizin Kurtuluş Savaşı'ndaki büyük zaferini hatırlatarak bu zaferle tüm dünyaya Türk milletinin iradesinin kırılamayacağının gösterildiğini vurguladı.

Kılınçarslan son yolculuğuna uğurlandı! Kılınçarslan son yolculuğuna uğurlandı!

"Bu zaferin ardından kurulan Cumhuriyet; ecdadımızın bu topraklara mührünü vuran kanları, canları ve vatan sevgisiyle bizlere kalan en büyük mirastır" diyen Şahin, 100 yıl önce büyük bedeller ödeyerek kurulan ve bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünün, milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesillerle her geçen gün daha da artacağına inandığını belirtti.

BAŞKAN ŞAHİN MİNNETLE ANDI!

"En büyük güvencemiz olan birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sımsıkı sarılarak; muasır medeniyetler seviyesine taşımak için var gücümüzle çalışacak, maziden atiye uzanan büyük Türkiye hedeflerimize yürüyeceğiz" diyen Şahin, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi minnetle andığını belirtti. "Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan