İscehisar Karamehmet Devlet Hastanesi, yeni açılan Genel Cerrahi Polikliniği ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği ile hizmet vermeye başladı. Genel Cerrahi Polikliniğinde Op. Dr. Ahmet Contarlı ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde Op. Dr. Sultan Contarlı hasta kabulüne devam ediyor.

Bu yeni poliklinikler, birçok hastalığın teşhis ve tedavisinde büyük öneme sahiptir. İscehisar halkının uzun zamandır beklediği Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniği ve Genel Cerrahi Polikliniğini hastane bünyesine dahil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başhekim Dr. Ahmet Kundakçı, "Hastanemizde İscehisar halkı adına önemli hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Sağlık alanında daha iyi hizmetleri sunabilmek için çalışmalarımız sürüyor. Polikliniklerin hastanemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Başhekim Dr. Ahmet Kundakçı, polikliniklerin açılmasında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'ya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan'a, İscehisar  Belediye Başkanı Ahmet Şahin'e, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz'a, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban'a, İl Genel Meclis Üyelerine ve hastane personeline teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ahmet Şahin ise İscehisar Devlet Hastanesi'nin her geçen gün doktor açısından ve ekipmanlar açısından geliştiğini ve halka daha kaliteli hizmet vermek için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Şahin, emeği geçen herkese teşekkür etti. \\T.Ö

İscehisar’da Uyuşturucu Operasyonu! İscehisar’da Uyuşturucu Operasyonu!

Editör: Tuğba Özkan