Gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi veren İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, alt yapı çalışmaları tamamlanan alanlarda vatandaşların ulaşımını daha konforlu hale getirmek amacıyla, ilçe genelinde belirlenen alanlarda 60 bin metrekare sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Belediyesi ile de sıcak asfalt konusunda görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade eden Ahmet Şahin, “İscehisar her şeyin en iyisine, en güzeline layık” dedi.

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar’a, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’a, İscehisar İlçe Kaymakamı Özlem Kılıçtürk’e, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e, Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’a, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a, TPIC Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Önel’e, İl GeneL Meclis Üyeleri Murat Dikmen’e, Mesut Çelen’e, Ak Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban’a, Kadın Kolları Başkanı Dudu Sultan Buyruk’a, Belediye meclis üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. \\T.Ö

İscehisar eski belediye başkanının acı günü! İscehisar eski belediye başkanının acı günü!

Editör: Tuğba Özkan