Ziyaret sırasında, İSTAFDER heyeti ile Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, ilçemizdeki kültürel etkinlikleri artırmak, dayanışmayı güçlendirmek ve Afyonkarahisar'ın sosyal kalkınmasına katkı sağlamak adına fikir alışverişinde bulundular. İki taraf arasında yapılan samimi görüşmelerde, Sandıklı'nın kültürel zenginliklerinin daha geniş kitlelere ulaştırılması için iş birliği fırsatları masaya yatırıldı.

sandıklı belediye başkanı mustafa çöl

ZİYARET ATILACAK ADIMLAR İÇİN ÖNEMLİ 

Başkan Murat Saltık, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “Sandıklımızın ve Afyonkarahisar’ın kültürel mirasını korumak ve geliştirmek adına Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ile bir araya geldik. Bu buluşma, bölgemizin kültürel ve sosyal alanlarda daha da güçlenmesine yönelik atılacak adımlar konusunda önemli bir adımdır. İSTAFDER olarak, ilçemizin kalkınmasına katkıda bulunmak için her türlü iş birliğine hazırız. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e bizlere verdikleri desteklerden dolayı ve nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

İYİ Parti’den Öztaş’a ziyaret! İYİ Parti’den Öztaş’a ziyaret!

TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ise; “İstanbul Afyonkarahisar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Sandıklı'mızın kültürel zenginliklerini ön plana çıkarmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek adına iş birliği yapmak istiyoruz. İSTAFDER Derneğiyle, olarak daha önceki zamanlarda olduğu gibi yine kültürel bağlarımızı güçlendirerek şehrimizin gelişimine katkı sağlamak istiyoruz. İSTAFDER heyetine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” diye konuştu. 

Kaynak: SANDIKLI BELEDİYESİ