Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor ve son durak olarak Kanlıca Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle muhtarı Serhat Tugan ve mahalle sakinleri tarafından sıcak bir karşılama alan Başkan Zeybek, bölgenin ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde gözlemlemek için önemli bir dizi inceleme gerçekleştirdi.

28 Şubat Davası Sanıklarının Kalan Cezaları Af Edildi 28 Şubat Davası Sanıklarının Kalan Cezaları Af Edildi

Zeybek Başkan'a, Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, parti teşkilatının diğer üyeleri ve birim müdürleri de eşlik etti. İhtiyaçlar ve mahalle sakinlerinin taleplerini dikkatlice dinleyen Başkan Zeybek, Hz. Ömer Cami'nin temel atma törenine katılarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

HİZMETLERİN DEVAMI KONUSUNDA GÜVENCE

Başkan Mehmet Zeybek, yerinde çözüm anlayışıyla süreklilik arz eden ziyaretlere dikkat çekerek, mahalle sakinlerine ve muhtara teşekkür etti. Ayrıca, bir vatandaşın talebine hızlı bir şekilde müdahale edilerek çözüm sağlandığı bilgisini verdi ve mahalle sakinlerine yönelik verilen destek ve hizmetlerin devamı konusunda güvence verdi.

100 YATAKLI BİR HASTANE

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, mahallede yapılacak yatırımlardan bahsederken, 100 yataklı bir hastanenin de bu mahalleye kazandırılacağını açıkladı. Mahalle sakinlerinin yardımlarıyla oluşturulan caminin temel atma töreni ve belediyenin yaptığı hizmetler hususunda da bilgi verdi.

Mahalle Muhtarı Serhat Tugan ise Başkan Zeybek'e teşekkürlerini ileterek, mahalleye yapılan ve planlanan hizmetlerden memnuniyetini dile getirdi. Tugan, mahallesine yapılan hastane yatırımını ve tespit edilen eksikliklerin giderilmesi konusunda da Başkan Zeybek'e teşekkür etti. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan