İstanbullulara kara haber verildi! O tarihte faturalar uçuşa geçecek İstanbullulara kara haber verildi! O tarihte faturalar uçuşa geçecek

Afyonkarahisar'da Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Karataş, "Aziz milletimizin, tüm âlem-i İslam'ın ve hemşehrilerimin mübarek Berat Kandili'ni tebrik ediyorum" ifadelerini kullanarak kandilin önemine değindi ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.

Karataş, bu mübarek gece hürmetine milletimizin ve insanlığın karşı karşıya kaldığı sıkıntılardan uzak bir geleceğe kavuşması temennisinde bulundu. Ayrıca insanların günah yüklerini atarak temiz gönüllerle Ramazan ayına girmeleri için dua edilmesi gerektiğini vurguladı.

Beytullah Karataş, ayrıca mesajında bölgesel ve küresel meselelere de dikkat çekti. Karataş, "Bu gece dualarımızda terörist İsrail'in zulmü altında mücadele eden Filistinli kardeşlerimizi, Doğu Türkistanlı kardeşlerimizi ve zalimin zulmüne maruz kalan tüm dünya mazlumlarını unutmayalım" diyerek Filistin ve Doğu Türkistan başta olmak üzere zulüm gören tüm topluluklar için dua çağrısında bulundu.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN