Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Siirt Tillo Kaymakamı olarak atanan İscehisar Kaymakamı Mehmet Ali Semiz için veda yemeği programı düzenlendi. İscehisar’da bir yıl görev yaptığını ve bu süre içinde her kurumla olduğu gibi İscehisar Belediyesi ile de uyum içinde çalıştıklarını belirten Kaymakam Semiz, “İscehisar gibi güzel bir ilçede görev yapmaktan büyük mutluluk duydum. Kalbimizi, gönlümüzü İscehisar’da bırakarak gidiyoruz. Bu organizasyonun tertip edilmesi ve ev sahipliği dolayısıyla başta Belediye Başkanımız Ahmet Şahin olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum, haklarınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Semiz iyi dileklerde bulunan İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin “Kaymakamımız ile görev yaptığı süre boyunca uyum içinde çalıştık. İnşallah Kaymakamımızı ilerleyen süreçte daha güzel yerlerde görürüz. Sayın Kaymakamımıza ilçemize yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Şahin, Kaymakam Semiz’e mermer satranç takımı hediye etti. Günün anısına çekinilen fotoğrafların ardından ziyaret son buldu. \T.Ö

Afyon’un bu ilçesinde çiftçi zor durumda! Afyon’un bu ilçesinde çiftçi zor durumda!

Editör: Tuğba Özkan