Yaralı Afyonlu askerin son durumu! Yaralı Afyonlu askerin son durumu!

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı makam aracında seyir halindeyken kazayı gördü ve makam aracını durdurtarak kazazede çocuğun yanına gitti. 

Bunun üzerine kazazede motosiklet sürücüsü Ömer A., ve babasına geçmiş olsun temennisinde bulunarak trafik kuralları konusunda da nasihat ve tavsiyelerde bulundu. Kazaya karışan baba ve oğul Vali Yiğitbaşı'nın davranışlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Bu esnada sıcak ve samimi ortamda gelişen konuşmalarda Vali Yiğitbaşı, "Kaskın yok daha kötü birşeyde olabilirdi, gencecik delikanlısın, Allah korumuş bu bir ders olsun. Tecrübe olsun birdaha böyle birşey yaşanmasın inşallah" dedi. 

Toplumun trafik kurallarına uymaları ve ailelerin çocuklarına trafik kurallarını öğretmeleri konusunda tavsiyede bulunan Vali Yiğitbaşı, motosiklet sürücüsü Ömer A.,'nın babasına, kasksız çıkmaması konusunda uyarıda bulunarak çocuğunu emanet etti. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın motosiklet sürücüsü gence anne şefkatiyle yaklaşması çevredeki vatandaşlarca takdirle karşılandı. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran