Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, çalıştırdığı milli sporcuların gelecek sezonda şampiyonluk kazanmalarını umduğunu ifade etti. Dünya Superbike Şampiyonası'nda yarışan Toprak Razgatlıoğlu, Dünya Supersport Şampiyonası'nda boy gösteren Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü, ve Moto2'ye yeni adım atan Deniz Öncü'nün performanslarını ve hedeflerini değerlendiren Sofuoğlu, gazetecilere planlarını açıkladı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasındaki derbide yarın Galatasaray'ı ağırlayacak! Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasındaki derbide yarın Galatasaray'ı ağırlayacak!

Sofuoğlu, Toprak Razgatlıoğlu'nun takım değişikliği hakkında bilgi verirken, Rokit BMW'ye geçişini anlattı. BMW'nin henüz bir Dünya Şampiyonası zaferi elde etmediğini ve Toprak'ın onlara bu başarıyı getirmek istediğini belirtti. Uzunca bir ameliyat dönemi geçiren Can Öncü'nün ise yarışlara sağlam bir geri dönüş yapmasının beklendiğini vurguladı.

Kenan Sofuoğlu, Bahattin Sofuoğlu'nun ilk sezonunda elde ettiği başarıları dile getirirken, bu başarıların gelecek vaat ettiğini söyledi. Ayrıca Can Öncü'nün geçirdiği ciddi sakatlık ve operasyon sürecinden bahsederken, gelecek yıl için şampiyonluk umduğunu ifade etti.

Deniz Öncü'nün Moto3'te gösterdiği performansı ve Moto2'ye geçişini anlatan Sofuoğlu, Red Bull KTM ile anlaşan Deniz'in büyük beklentilere sahip olduğunu ve MotoGP'ye geçişin bir sonraki hedef olduğunu ifade etti. Ayrıca, sporcuların kısa bir dinlenme döneminden sonra 2024 sezonu hazırlıklarına başlayacaklarını bildirdi. Sofuoğlu, tüm sporcularından şampiyonluk beklediğini ve bu beklentinin doğal olduğunu kaydetti.

Editör: Tuğba Özkan