Yaklaşan yerel seçimler öncesinde emeklilerin talepleri ve baskıları dikkate alınarak yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere yönelik önemli müjdeler verdi. Emeklilere bayram ikramiyesi ve banka promosyonlarında artışlar yapılacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu adımların emeklilerin refahı için atıldığını vurguladı.

Emekliye bayram ikramiyesi olarak ödenen rakamda önemli bir artış gerçekleşti. Daha önce 2 bin Türk Lirası olarak ödenen ikramiye, yüzde 50’lik bir artışla 3 bin Türk Lirası’na yükseltildi. Bu artış, emeklilerin bayram sevincini daha da artıracak nitelikte.

Emekli promosyonları için düğmeye basıldı! Yapı Kredi ve Akbank’ta promosyonlar ikiye çıktı Emekli promosyonları için düğmeye basıldı! Yapı Kredi ve Akbank’ta promosyonlar ikiye çıktı

SSK, BAĞKUR VE MEMUR EMEKLİLERİNE 12.500 TÜRK LİRASI ÖDEMESİ!

Emeklilere yönelik promosyon yarışında rekabet giderek kızışıyor. Kamu bankalarının artan promosyon miktarına özel bankalar da katılarak emeklilere cazip teklifler sunmaya devam ediyor. Son olarak Akbank, emekli maaşını bankalarından alanlara yönelik yüksek promosyon fırsatını duyurdu.

Akbank’ın emekli promosyon kampanyası kapsamında, SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını Akbank’a taşıyanlar için 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olan özel bir teklif sunuldu. Bu kampanyaya katılan emekliler, 3 yıl boyunca maaşlarını Akbank’tan alma taahhüdü verenler, 15.000 Türk Lirası’na kadar promosyondan faydalanabilecekler.

Ayrıca, kampanya süresince, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı verenler her bir fatura için 500 Türk Lirası, toplamda ise 2.500 Türk Lirası chip-para kazanacaklar. Böylece, emekliler toplamda 17.500 Türk Lirası’na varan ödül fırsatından yararlanabilecekler.

Akbank’ın kampanya kapsamında sunulan avantajlar arasında, şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca taşıyıp promosyon başvurusunda bulunma imkanı da bulunuyor.

Kaynak: GAMZE KOÇAK