31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında Genel Başkanı Özgür Özel’in yanında, “Belediyenin gelirlerini 3-5 kişiye değil tüm Afyonkarahisar’ımız için harcayacağım. Yandaşa, ranta geçit vermeden Afyonkarahisar Belediyesi’nin kaynaklarını Afyonkarahisar için harcayacağım Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak” ifadesini kullanmış ve Türkiye gündemine oturmuştu.

Şanblon Öne Cikererran Gazete Manset

BÖCEK TEŞEKKÜR ETTİ

Köksal’ın bu çıkışına ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sert tepki göstererek, “Öyle ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partililer hariç şunlarla görüşürüz ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka bir parti bulacak. Öyle yok. Biz insan ayırt etmeyiz kardeşim"ifadesini kullanmıştı. İkili arasında meydana gelen bu gelişmelerden sonra ise ilginç bir olay yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Başkan Burcu Köksal’ı telefonla arayarak DEM çıkışı nedeniyle teşekkür ettiği iddia edildi. Başkan Böcek’in Köksal’a, “Başkanı DEM çıkışınız benim burada elimi rahatlattı. Yörüklerin oyunu kitle olarak almamızı sağladı. Teşekkür ederim” dediği öğrenildi.

SewdrftgyhDcfcfcfc

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı

(TÖ

Kaynak: FATMA SEDA CAN