Afyonkarahisar Belediye Meclisi Nisan ayı toplantılarına başladı ve bu toplantıda dikkat çeken isim Belediye Başkanı Burcu Köksal oldu. Köksal, ilk kez bir meclis toplantısında başkanlık deneyimini yaşadı ve açılışta önemli mesajlar verdi.

Afyonkarahisar'da özel öğrencilere mezuniyet töreni! Afyonkarahisar'da özel öğrencilere mezuniyet töreni!

31 Mart seçimlerinden sonra Afyonkarahisar Belediye Meclisi, ilk defa Burcu Köksal'ın başkanlığında toplandı. Toplantı, geleneksel olarak 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Meclis'in geçici divan kurulu, en genç üyeleri Mine Ayözen ve Muhammet Mühsürler'den oluştu.

Köksal, açılış konuşmasında şunları söyledi: "Halkımızın teveccühüyle belediye başkanlığı görevini üstlendim. Sizler de bu meclis üyeleri olarak göreve seçildiniz. Burada bulunan her meclis üyesi, Afyonkarahisar'a sevdalıdır. Bu dönemde adalet, hukuk ve hakkaniyetten şaşmayacağımıza inancımız tamdır. Güzel bir hava yakalayacağımıza inanıyorum."

Toplantıda, Birinci Meclis Başkanvekilliğine Kemal Demirkırkan, İkinci Meclis Başkanvekilliğine ise Gökhan Günal önerildi. Asil Katip Üyelikleri için ise Derya Palalı ve Mine Ayözen isimleri öne çıktı. Yapılan oylama sonucunda, 36 oyun tamamını alan Kemal Demirkırkan Birinci Meclis Başkanvekilliğine seçildi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN//CEMİLE KAYTAN