AK Parti istişare etti! AK Parti istişare etti!

31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Cumhuriyet Halk Partisinden Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına aday olan Burcu Köksal’ın Partisinin DEM Parti ile Gizli İttifakını gözler önüne sermesi tüm Türkiye’de epey yankılanmıştı.

Cumhuriyet Halk Partililerin ‘Kayıkçı kavgası’ yaptıklarını ifade eden bazı Afyonlular, ‘Bunlar ezanı Türkçe okutan partinin mensupları. Ellerine fırsat geçtiğinde neler neler yaptıklarını biliyor Türkiye. İstanbul’da DEM Parti ile içli dışlılar, ama Milliyetçi kesimin olduğu Afyon gibi yerlerde de DEM’lilere karşı çıkıyorlar ve MHP’lilere kancayı atıyorlar. Bunlar bukalemunu bile kıskandırırlar.

İşte bu fotoğrafta bunun kanıtı. Bakın Milliyetçi Hareket Partisinde uzun yıllar görev yapmış olan, Ülkü Ocaklarında Başkanlıkta yapmış olan Mehmet Karagöz ve Çakırköy’den bir grup ile gayet neşeli bir sohbet içerisindeler. Allah muhabbetlerini artırsın. Karagöz’ün önceden MHP’den Belediye Başkan adayı olacağı duyulmuştu, o gerçekleşmeyince de sitemkar olduğu duyuluyordu. Şimdi CHP’li Burcu hanım ile MHP’li Mehmet Karagöz’ü seçime kısa bir süre kala böyle neşeli muhabbet içerisinde görünce hem mutlu olduk, hem de düşündük bu fotoğraf karesine bakarak’ dediler.

Öte yandan MHP’ye yakın kaynaklar, Mehmet Karagöz’ün CHP Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’a gizliden destek verdiğine dair bazı duyumların kendilerine de ulaştığını ama buna inanmak istemediklerini, Karagöz’ün Ülkücü bir kişi olduğunu bildiklerini, Ülkü Ocaklarında Başkanlık yapmış olan, MHP de Yöneticilik yapmış olan ve ismi Belediye Başkan adaylığında geçen bir kişi olarak kendisinin böyle bir şey yapacağına inanmak istemediklerini, bu tür söylemlerinde spekülasyon olabileceğini söylediler.

Kaynak: ÖZEL HABER / ODAK HABER MERKEZİ