Kpssden 55 60 62 Alana Is Kapilari Acildi Devlet Memuru Alimi Yapilacak 640X331 11

İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğünden Sözleşmeli Personel Alım İlanı yayımlanırken yazılı ya da sözlü sınav olmadan KPSS puanına bakılarak alımların gerçekleşeceği belirtildi. Memur alım başvuru şartları neledir, kimler yararlanabilir?

MEMUR ALIM ŞARTLARI

-657 sayılı devlet memurları kanunu 48. maddesinde gerekli olan şartlara uygunluk

-2022 senesinde yapılan KPSS üzerinden en az 55 puan almak

-SGK üzerinden emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak

Dinar’da ‘ORMAN BENİM’ kampanyası! Dinar’da ‘ORMAN BENİM’ kampanyası!

-Güvenlik ve arşiv soruşturmasından olumlu sonuç

-Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden engellenmemek

Kpssden 55 60 62 Alana Is Kapilari Acildi Devlet Memuru Alimi Yapilacak 32362 22

KAMU PERSONELİ ALIM BAŞVURU NİTELİKLERİ

1 Büro Personeli Erkek Herhangi bir ortaöğretim ve dengi okuldan mezun olmak. Halkla İlkiler ve Organizasyon Eğitimi Belgesine, Etkili İletişim Teknikleri Eğitimi Belgesine, Kurumsal İletişim Geliştirme ve Uyum Eğitimi Belgesine sahip olmak. Belgelendirmek kaydıyla en az 1 (bir) yıl iş tecrübesine sahip olmak.

1 Büro Personeli Kadın Herhangi bir lisans programından mezun olmak. Dosyalama ve Arşivleme Geliştirme ve Uyum Eğitimi Belgesine, Ön Büro Elemanı Yetiştirme Geliştirme ve Uyum Eğitimi Belgesine, Web Tabanlı İçerik Yönetim Sistemleri Eğitimi Belgesine sahip olmak.

2 Teknisyen Erkek Ortaöğretim kuramlarının Bilişim Teknolojileri alanı Bilgisayar Teknik Servisi dalından mezun olmak. Mezuniyet sonrası belgelendirmek kaydıyla alanında en az 1 (bir) yıl iş tecrübesine sahip olmak.

2 Teknisyen Erkek Ortaöğretim kurumlarının İnşaat Teknolojisi alanından mezun olmak. Mezuniyet sonrası belgelendirmek kaydıyla alanında en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Erkek Herhangi bir ön lisans programından mezun olmak. Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde sayılan şartlara haiz olmak. 170 cm’den kısa boylu olmamak, 31 yaşından gün almamış olmak.

MEMUR ALIM SÜRECİ

Kamu personeli alım başvuruları 3 Nisan tarihiyle beraber başlarken son gün 17 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılmaktadır. İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Kaynaklar Caddesi Seyrek, Menemen, İZMİR adresine bizzat gidilerek başvuru yapılır.

Kaynak: GAMZE KOÇAK