MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberindeki heyetle birlikte Afyonkarahisar'ın farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Küçükkurt, MHP'nin 9 ışık düsturundan ve partinin kuruluşunun 55. yılından yola çıkarak, 9 ana başlık altında 55 ayrı projelerinin olduğunu söyledi.

sezer küçükkurt

Birinci başlık olarak belediyelerin devlet ile vatandaş ilişkisini düzenlemesini ve devleti vatandaşla buluşturmasını vurguladı. Küçükkurt, projelerini vatandaşlarla paylaşmak için Milletvekili Mehmet Taytak'ın Afyonkarahisar'a gelmesiyle bir aday tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.

sezer küçükkurt

Küçükkurt, daha sonra Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) yönetimini ziyaret etti. Burada iş insanlarının sorunlarını dinleyen Küçükkurt, şehir ekonomisinin kalkınması için iş insanlarını desteklemek gerektiğini vurguladı. MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ise iş insanlarının desteklenmesi ve yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapması gerektiğini söyledi.

sezer küçükkurt

İYİ Parti’de istifa! İYİ Parti’de istifa!

Küçükkurt, projelerinin sürdürülebilirlik üzerine yoğunlaştığını ve şehirdeki tüm kesimlerin fikirlerini dinleyerek ortak akılla yönetme hedeflediğini belirtti. AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın ise istişarenin önemine vurgu yaparak, işbirliği ve ortak projelerin başarı getirdiğini ifade etti.

sezer küçükkurt

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt'un 9 ana başlık altında 55 ayrı projesi olduğu belirtiliyor. Küçükkurt'un projeleri arasında afete hazırlık, ulaşım, sanayi ve teknoloji, üretken belediyecilik, imar adaleti ve eğitim çalışmaları gibi konular yer alıyor. Projelerin alt başlıkları ve detayları ise ilgili komisyon tarafından hazırlandı. Küçükkurt, projelerini Milletvekili Mehmet Taytak'ın katılımıyla gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısında açıklayacaklarını belirtti.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN