Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'da seçim atmosferini hareketlendiriyor. Aday Küçükkurt, seçim gezilerinde, halkın ve esnafın yoğun ilgisini görerek, "İstişare kültürüyle ortak akıl ilkesine dayanarak, Afyonkarahisar'ı yönetmeye talip olduk" ifadelerini kullandı.

sezer küçükkurt

Esnaf ziyaretlerinde özellikle birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapan Küçükkurt, hiçbir gönlü ve eli sıkmadan geçmeyecekleri bir çalışma anlayışını benimsediklerini hatırlattı. Seçim sürecinde kültürel miras ve toplumsal değerleri önemsediklerini ve hemşehrileri ile kopuk olmayacaklarını dile getirdi.

sezer küçükkurt

Küçükkurt, planladıkları projeler ve öncelikleri hakkında bilgi verirken, özellikle kentsel dönüşüm konusuna değindi: "Kentsel dönüşümü adaletli ve insana saygılı bir yaklaşımla gerçekleştireceğiz. Mevcut süreçlerde gözlenen kopuklukları onaracağız" dedi.

sezer küçükkurt

Kamu yararına projelere öncelik vereceklerinin altını çizen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Küçükkurt, raylı ulaşım, teleferik, ve spor projelerini halkın ihtiyaçları doğrultusunda şekillendireceklerini ifade etti. Kadın ve gençlere yönelik projelerle toplumun her kesimini kucaklamayı hedeflediklerini vurguladı.

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ise, Afyonkarahisar için gerekli olan değişime ve Küçükkurt'un vizyonuna güvendiklerini söyledi. Kahveci, seçim galibinin inançları doğrultusunda Milliyetçi Hareket Partisi olacağını ifade etti.

AFYONKARAHİSAR MUTFAĞININ BAŞ TACI AFYONKARAHİSAR MUTFAĞININ BAŞ TACI

sezer küçükkurt

Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve eski İl Başkanlarından Aziz Aslan da Küçükkurt ve ekibine tam destek verdi. Aslan, aday Küçükkurt'un etkileyici ve samimi tutumunun seçmen nezdinde olumlu etki yaratacağının altını çizdi.

Afyonkarahisar'ın seçim süreci, MHP'nin güç birliği ve toplumsal kucaklama mesajları ile devam ederken, Küçükkurt ve destekçileri seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN