Sinan Ateş cinayeti sanıkları 1 Temmuz'da hakim karşısına çıkacak Sinan Ateş cinayeti sanıkları 1 Temmuz'da hakim karşısına çıkacak

Küçükkurt'un ziyaretlerinde öne çıkan konulardan biri de kentsel dönüşümdü. Seçim vaatlerini aktaran Küçükkurt, özellikle kentsel dönüşüm projelerinin önemine vurgu yaptı. Afyonkarahisar'ı modern ve yaşanabilir bir şehir yapma konusundaki kararlılığını ifade eden Küçükkurt, "Afyonkarahisar'ı geleceğe taşımamız gerekiyor. Uzun süredir zaman kaybettik, çözümün MHP'de olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

Seçim çalışmaları esnasında, birlik ve beraberlik mesajları da veren Küçükkurt, "Ayırmadan Ayrışmadan, Türkiye için, Afyonkarahisar için canla başla çalışıyoruz" sloganı ile seçmene hitap etti. Aday Küçükkurt, kentteki her bireyin ihtiyacına ve beklentisine yönelik politikalar geliştirileceğinin altını çizerek, şehirdeki herkesin sesine kulak verilmesi gerektiğini vurguladı.

Kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışını da ön planda tutacağını belirten Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel dokusunu korurken, çağdaş ve modern bir şehircilik anlayışı ile hizmet vereceğinin altını çizdi. 

Kaynak: Duygu Özger