Afyonkarahisar'daki Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, dürüst ve çalışkan bir belediyecilik anlayışıyla Afyonkarahisar halkına hizmet vereceklerini belirterek, "31 Mart'ta Afyonkarahisar'da üç hilal bayrağımızı gururla dalgalandıracağız" dedi.

Küçükkurt, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve birçok MHP üyesiyle birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Küçükkurt, "Bu mücadelemizde, milli davamızda birlikte çalışarak 31 Mart'ta Afyonkarahisar'da üç hilal bayrağımızı bir kez daha gururla dalgalandıracağız. MHP teşkilatı bize önemli bir görev verdi. Bu görevin sorumluluğunun bilinci içerisindeyiz. Bugüne kadar hepimiz aynı sorunları yaşadık, birlikte çözüm üretmeye çalıştık. Şimdi ise daha fazla omuzlamamız gerekiyor. Afyonkarahisarlılar olarak bu yükü omuz verebilirsek, istişare kültürünü benimseyebilirsek ilimizi geleceğe taşıyabiliriz" şeklinde konuştu.

sezer küçükkurt

BİRLİK VE SICAKLIĞI SÜRDÜRECEĞİZ

Küçükkurt, her gittiği yerde "Afyonkarahisar'ın öz evladı" şeklinde karşılandığını belirterek, "Afyonkarahisar'ı temsil edebilen, halkının herkesin kendisinden bir parça bulduğu bir belediye yönetimi gerekiyor. Bu görev bilinciyle hep birlikte Afyonkarahisar'a katkı sunacağız. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın ilgisinden mutluyuz. 31 Mart'tan sonra da bu birlik ve sıcaklığı sürdüreceğiz" dedi.

Türkiye ittifakı kazandı! Türkiye ittifakı kazandı!

İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ise, vatandaşların Sezer Küçükkurt'a büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Kahveci, "Afyonkarahisar halkının desteğiyle kadim şehrimiz MHP'nin üretken belediyecilik hizmetleriyle şaha kalkacak. Vatandaşlarımız, MHP'nin insan odaklı belediyecilik anlayışını tercih ediyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN