Afyon’da kaza 1’i çocuk 5 yaralı! Afyon’da kaza 1’i çocuk 5 yaralı!

Küçükkurt'un yerel halk ve esnaf ile gerçekleştirdiği samimi dialoglar, mahalledeki canlılık ve topluluk ruhunu pekiştirdi. Küçükkurt'un bu ziyaretler esnasında, vatandaşların istek ve taleplerini dinlemesi ve onların sorunlarına yönelik çözüm önerileri sunması, belediye başkan adayının "Üretken Belediyecilik" vizyonunu yansıtıyor.

Afyonkarahisar, Küçükkurt liderliğinde yeni bir yönetime hazırlanıyor. Mahalle buluşmaları ve hasbihaller, Küçükkurt'un seçim kampanyasının temel taşlarından biri olmaya devam ediyor. Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'ın geleceğine dair projelerini vatandaşlarla paylaşırken, "Üretken Belediyecilik" anlayışını her platformda dile getiriyor. Bu yaklaşım, kenti ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda geliştirmeyi hedefleyen politikaları öne çıkarıyor.

Sezer Küçükkurt'un Afyonkarahisar'ın dört bir yanını kapsayan etkin halkla ilişkiler stratejisi, seçim öncesinde öne çıkmayı başarıyor. Küçükkurt, vatandaşların birinci elden deneyimleri ve geri bildirimleriyle politikalarını şekillendirerek, onların beklentilerini karşılayacak projeleri önceliklendiriyor. Afyonkarahisar halkı da bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gelecek dönemde belediye yönetiminden beklentilerini Küçükkurt ile paylaşıyor.

Seçimlerin yaklaştığı bu günlerde, Sezer Küçükkurt'un yoğun tempoda sürdürdüğü seçim çalışmaları, Afyonkarahisar'ın her köşesine "Üretken Belediyecilik" söylemini taşıyor. Küçükkurt, gelecek vizyonunu her fırsatta anlatırken, aynı zamanda halkın sesine kulak vererek, şehrin geleceğini onlarla birlikte inşa etme arzusunu gözler önüne seriyor.

Kaynak: Gamze Koçak