Avukat hapse girdi! Avukat hapse girdi!

Afyonkarahisar Belediyesi'nin bütçesinin ve Cumhur İttifakı'nın desteğiyle, projelerin gerçekleşeceğinin altını çizen Küçükkurt, kapsamlı bir hazırlığın sonucunda vaatlerinin mümkün olduğunu belirtti.

Sivil toplum kuruluşları, sanayi sitesi temsilcileri ve çeşitli dernek üyeleriyle buluşan Küçükkurt, partisinin köklü tarihi ve uzman kadrosunun, projeleri detaylandırmada etkili olduğunu belirterek, MHP'nin sağlam teşkilat yapısını ve projelerini zamanında kamuoyuyla paylaştığını dile getirdi. Küçükkurt, "Partimizin güçlü yapısı ve deneyimli kadroları sayesinde, projelerimiz net ve uygulanabilir" dedi.

Ayrıca başkan adayı Sezer Küçükkurt ve beraberindeki partililer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde çeşitli etkinlikler düzenledi. Kadınlara karanfil dağıtan MHP ekibi, özellikle şehit ailelerine saygılarını sunarak kadınların toplumdaki değerini vurguladı. Küçükkurt, "Kadınlarımız, milli ve manevi değerlerimizin en değerli taşıyıcılarıdır" ifadelerini kullandı.

Üzücü bir haberle de Küçükkurt'un seçim çalışmaları sırasında, Afyonkarahisar'da saygı duyulan öğretmenlerden biri olan ve beyin kanaması sonrası hayatını kaybeden Yakup Kadri Işıkçı'nın cenaze törenine katılımı yer aldı. Küçükkurt, cenaze namazında merhuma rahmet dileyerek, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kaynak: Gamze Koçak