Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, 2 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu 8 şüphelinin zor duruma düşen kadınları uyuşturucu maddeye alıştırıp bağımlı yapmak suretiyle fuhuş yaptırdıkları tespit edildi.

Mısır tarlasında bakın ne ele geçirildi? Mısır tarlasında bakın ne ele geçirildi?

asayiş

İl merkezindeki adreslere sabah saatlerinde eş zamanlı baskın yapan polis, 8 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 48 sentetik ecza hap, 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız, 2 kurusıkı tabanca ve 4 ruhsatsız tüfek ile 42 fişek ve 2 adet motor şase kazınmış motosiklet ele geçirildi. Şahıslara ayrıca resmi belgede sahtecilik ve ateşli silahlar kanununa muhalefetten işlem yapıldı. Şüphelilerin mağdur ettiği 13 kadın ile 128 bilgi sahibi şahsın ifadesi alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.S (45) ve H.Ç. (41) isimli şahıslar savcılıkça serbest bırakılırken, T.V (59), H.K (51) ve F.O. (24) isimli 3 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Kütahya Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Editör: Fadime Özkaran