Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün bu nazik ziyareti, öğrenciler arasında memnuniyetle karşılandı. Etkinlik sırasında öğrencilerle sohbet eden Başkan Dr. Mustafa Çöl, öğrencilerin istek, dilek ve taleplerini de dinleyerek onlarla yakından ilgilendi.

mustafa çöl

YAPACAKLARI PROJELERDEN BAHSETTİ

Özellikle gençlerin beklenti ve ihtiyaçlarını anlayarak çözüm odaklı yaklaşımıyla tanınan Başkan Dr. Mustafa Çöl, öğrencilerle gerçekleştirdiği bu buluşmada da onlarla sohbetlerde bulundu. Öğrencilerin okul ve çevresiyle ilgili görüşlerini dikkate alarak, Sandıklı Belediyesinin gelecek projelerinde gençlerin beklentilerini göz önünde bulunduracaklarını ifade ederek, yapacakları projelerden bahsetti.

Afyon’da hangi belediye başkanı kendi maaşına yüzde yüz zam yaptı? Afyon’da hangi belediye başkanı kendi maaşına yüzde yüz zam yaptı?

Sandıklı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Başkan Dr. Mustafa Çöl’ün bu samimi ziyaretinden duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, böyle etkinliklerin daha sık düzenlenmesi temennisinde bulunarak kendilerine lokma ikramı için teşekkür ettiler.

Kaynak: AHMET SARLIK